Αρχική

01

angelou+pappas | Architects

Το γραφείο μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανακαίνιση κατοικιών, οικιστικών συγκροτημάτων, εμπορικών και δημόσιων κτιρίων.

Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στη δημιουργία σύγχρονων αρχιτεκτονικών προτάσεων, βασισμένο στις ανθρωπογενείς και περιβαλλοντικές ανάγκες του χρήστη.

Διαθέτοντας πολυετή τεχνική εμπειρία, δίνουμε έμφαση στην ορθολογική διάταξη της κάτοψης, την ένταξη στο περιβάλλον, την κατασκευαστική αρτιότητα και την ιδιαίτερη ανάδειξη των υλικών.

02

Η Φιλοσοφία μας

Ο ιδιαίτερα επιμελημένος σχεδιασμός και η επιστασία του έργου κατά την κατασκευή είναι απαραίτητα στοιχεία για τη σωστή ολοκλήρωση κάθε έργου, οποιασδήποτε κλίμακας ή μεγέθους. Έτσι δίνεται η δυνατότητα κάλυψης των ιδιαίτερων απαιτήσεων του κάθε πελάτη, μέσα στα πλαίσια του επιθυμητού προϋπολογισμού επένδυσης υπολογίζοντας ταυτόχρονα τις πλέον οικονομικά αποδοτικές λύσεις.

Η καινοτομία στον σχεδιασμό, οι νέες τεχνικές στην κατασκευή η χρήση νέων υλικών, η βιοκλιματική προσέγγιση, ο προσανατολισμός και ηλιασμός, η εργονομία, η άνεση, η σωστή θερμομόνωση, η βέλτιστη ψύξη – θέρμανση, το χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, οι έξυπνες ηλεκτρομηχανολογικές εφαρμογές είναι παράγοντες που επιδρούν στον σχεδιασμό των έργων του γραφείου μας και έχουν ως αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας λύσεις.

03

Επιλεγμένα  Έργα

Κατοικία στο Γαλατά, Πόρος

View Project

Προσθήκη ορόφου σε πολυκατοικία στην Αρτάκη

View Project

Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου με πισίνα

View Project
04

Που θα μας Βρείτε

Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού, επίβλεψης και επιστασίας κάθε οικοδομικού έργου μεταξύ των οποίων νέες διαρρυθμίσεις, διακοσμήσεις και διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου. Ιδιαίτερα στον κλάδο των ανακαινίσεων αναλαμβάνουμε από μικρές ανακαινίσεις μέχρι αποκαταστάσεις μεγαλύτερων έργων και διατηρητέων μνημείων.

Στοιχεία επικοινωνίας :

Βρείτε μας στο :