Αρχική

01

angelou+pappas | Architects

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στην αρχιτεκτονική μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων, κυρίως στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Αποτελείται από τον Βαγγέλη Αγγέλου, αρχιτέκτονα ΕΜΠ 1988 και τον Σπύρο Παππά, αρχιτέκτονα ΕΜΠ 1998 με μεταπτυχιακό MA (UCL) 2001 και ειδίκευση φωτισμού MSc (ΕΑΠ) 2019.

Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των αρχιτεκτόνων, η πλούσια εμπειρία σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον τους για την ικανοποίηση του κάθε πελάτη που θέλει να κατασκευάσει από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο έργο είναι τα σημεία της ταυτότητας του γραφείου μας.

02

Η Φιλοσοφία μας

Ο ιδιαίτερα επιμελημένος σχεδιασμός και η επιστασία του έργου κατά την κατασκευή είναι απαραίτητα στοιχεία για τη σωστή ολοκλήρωση κάθε έργου, οποιασδήποτε κλίμακας ή μεγέθους. Έτσι δίνεται η δυνατότητα κάλυψης των ιδιαίτερων απαιτήσεων του κάθε πελάτη, μέσα στα πλαίσια του επιθυμητού προϋπολογισμού επένδυσης υπολογίζοντας ταυτόχρονα τις πλέον οικονομικά αποδοτικές λύσεις.

Η καινοτομία στον σχεδιασμό, οι νέες τεχνικές στην κατασκευή η χρήση νέων υλικών, η βιοκλιματική προσέγγιση, ο προσανατολισμός και ηλιασμός, η εργονομία, η άνεση, η σωστή θερμομόνωση, η βέλτιστη ψύξη – θέρμανση, το χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, οι έξυπνες ηλεκτρομηχανολογικές εφαρμογές είναι παράγοντες που επιδρούν στον σχεδιασμό των έργων του γραφείου μας και έχουν ως αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας λύσεις.

03

Επιλεγμένα  Έργα

Ανακατασκευή ξενοδοχείου​​​​​​ στη Βουλιαγμένη

View Project

Κατοικία στο Γαλατά, Πόρος

View Project

Ανακατασκευή διαμερίσματος επί της οδού Όθωνος στην Κηφισιά

View Project
04

Που θα μας Βρείτε

Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού, επίβλεψης και επιστασίας κάθε οικοδομικού έργου μεταξύ των οποίων νέες διαρρυθμίσεις, διακοσμήσεις και διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου. Ιδιαίτερα στον κλάδο των ανακαινίσεων αναλαμβάνουμε από μικρές ανακαινίσεις μέχρι αποκαταστάσεις μεγαλύτερων έργων και διατηρητέων μνημείων.

Στοιχεία επικοινωνίας :

Βρείτε μας στο :